HOW TO CONTACT ME???

Friday, 21 July 2017

~~ SOFT DENIM COTTON ~~

ASSALAMUALAIKUM - NEW ARRIVAL SOFT DENIM COTTON YG DITUNGGU2 TELAH TIBA!!!

Memperkenalkan SOFT DENIM COTTON Plain kerana inginkan sesuatu kelainan daripada cotton biasa.

Ada 5 pilihan warna yg sangat menarik yg sangat rare dan yg sangat2 exclusive!!! Sangat high demanding.

Ciri-ciri kain [DC]:

- Soft denim cotton yang lembut dan tidak terlalu tebal
- Tahan lasak dan lebih teguh daripada cotton biasa
- Material yg menyerap peluh
- Sangat selesa dan tidak melekap di badan selepas dibuat baju
- Kain sedikit mengecut 5% selepas basuh. Disarankan basuh dahulu sebelum hantar tailor atau lebih kan sedikit ukuran
- Material cotton berkualiti yg menjanjikan kepuasan di hati pencinta cotton

Soft Denim Cotton ini, sesuai dibuat jubah, kurta, blouse, dress, kemeja, seluar atau skirt. Sesuai untuk dewasa dan juga kanak2.

Cepat dapatkan stok sementara masih ada. READY STOCKS. LIMITED STOCKS

BIDANG: 45" ( 1psg = 4meter )                       
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Lagi Banyak Beli, Lagi Banyak Diskaun) 

♡ Cotton Bellaboo /// Japanese Cotton - Imported Cotton 100 % cotton
♡ Bidang 45
♡ Tidak Mudah Renyuk, Tak Berbulu, Tak Jarang & Tak Luntur
♡ Lembut & Selesa
♡ 1 Pasang = 4 meter @ 2 meter + 2 meter
♡ Boleh beli by meter (Minimum 2 Meter)

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ




~~ CARMEN INSPIRED MINAZ ~~

๐ŸŒผCARMEN inspired minaz

๐ŸŒณPREORDER ETA MID OGOS

๐ŸŒฑroyale dull satin
๐ŸŒฑbidang 60" (58+-)
๐ŸŒฑboleh deposit separuh

๐Ÿ„HARGA RM25/M EXC POSTAGE

๐ŸŒธROSSY BROWN
๐ŸŒธSALMON PEACH
๐ŸŒธIRISH GREEN
๐ŸŒธPINKY BLUSH

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ






~~ SURIES INPIRED MINAZ ~~

๐ŸŒผSURIES inspired minaz/elliesaab

๐ŸŒณPREORDER ETA MID OGOS

๐ŸŒฑroyale dull satin
๐ŸŒฑbidang 60" (58+-)
๐ŸŒฑboleh deposit separuh

๐Ÿ„HARGA RM25/M EXC POSTAGE

๐ŸŒธIRISH GREEN
๐ŸŒธDARK ROSE
๐ŸŒธDUSTY PURPLE

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ


~~ CARNATION SILK ~~

๐ŸŒธ๐ŸŒธ CARNATION SILK (PRE ORDER)

๐ŸŒผ Bidang 60
๐ŸŒผ Material Japanese Dull Silk 
๐ŸŒผ Eta Early August
๐ŸŒผ Boleh depo separuh

๐ŸŒผPre Order rm23/m
๐ŸŒผReady Stock rm25/m

☘CN1- turqoise
☘CN2- rose pink
☘CN3- purple
☘CN4- lavendar
☘CN5- yellow

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ






~~ ISSABELLA 2.0 ~~

๐ŸŒปISSABELLA 2.0

๐ŸŒนNippon Silk, lembut sejuk tebal sama macam Maleficent
๐ŸŒนBoleh request meter
๐ŸŒนKain bidang 60

๐ŸHARGA : RM23/m exc post

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ








Tuesday, 4 July 2017

~~ NEW COTTON IN DA HOUZZZZ...

Kain NEW ARRIVAL ni plak adus cantik naw naw!!
Camne ni! Argggghhhhhhhhh

JANGAN RISAU GUNDAH GULANA lah kawan๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Raya kan sebulan.
Bukan raya je nk baju cantik.
Pi keje, pi kenduri, pi openhouse pun nk gak cantik! 

Kain baru ni dah sampai kat WAREHOUSE. 
Kain ni pun nk cuti raya gak ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
So! Kita simpankan kain cantik ni baik2.
Sebaik je habis cuti beraya, kita pakai, kita juai! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

APA ADA HAL KAN!
No pening pening okeh! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Kita raya sakan dulu. Tenang2. Happy2.Kutip duit raya.
Lepas cuti raya, BAJU BARU LAGI LAH๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

EXCLUSIVE DESIGN
〰〰〰〰〰〰〰
๐Ÿ“ŒMaterial Japanese Cotton Best Quality
๐Ÿ“ŒBidang 45
✂4 meter/spsg
✂Boleh potong lebih meter
✂min potong 2 meter
_______________________________________
✅Spsg. —>Rm88/SM, Rm93/SS*
✅Min. 5 psg —>Rm78/SM, Rm83/SS spsg*
✅Min. 10 psg —>Rm68/SM, Rm73/SS spsg *

*Semua harga termasuk pos.
_____________________________________

Utk order, Sila klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ





๐Ÿ”นPeplum Horsehair๐Ÿ”น

>> Peplum Horsehair Custom Made <<

Open ORDER SEMINGGU SELEPAS HARI RAYA ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ

Eh.. Raya kan SEBULAN.. Sempat lagi nak melaram okeh.. ๐Ÿ˜
Lagi pulak BAJU PEPLUM VIRAL ni, bukan tuk pakai hari rayer je tau..
Segala mak nenek majlis korang leh jer pakai.. 
Nak pakai pegi keje pun boleh tauuuu... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Paling best... korang boleh bagi ukuran sendiri tau.. 
Boleh pilih nak warna ape.. material aper.. 
Ahkak akan carikan warna yang meletopsss.. 
Dan paling best sekali.. boleh bayar 2x.. ๐Ÿ˜ต
Tapi tapi.. baju dah siap haruslah payment kasik perabih no... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

⬇⬇⬇⬇⬇
** saiz, warna baju dan warna lace boleh pilih.. 
** saiz XL - XXXL = + rm15..
** wuduk + bf mom = + rm15..
** boleh beri ukuran sendiri
** kain dull satin / cotton
** siap dlm 10-14 hari
** need full payment or deposit rm 100/psg
** baju da siap baru bayar habis!!!

Okeh.. taknak bebel pepanjang lagik.. 
Meh ahkak share pic2 order customer..

Meh ghapat2 kiter deal sampai jadik okehhhh... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ







๐Ÿ”นDress Horsehair๐Ÿ”น

>> Dress Horsehair Custom Made <<

Open ORDER SEMINGGU SELEPAS HARI RAYA ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ

Eh.. Raya kan SEBULAN.. Sempat lagi nak melaram okeh.. ๐Ÿ˜
Lagi pulak DRESS VIRAL ni, bukan tuk pakai hari rayer je tau..
Segala mak nenek majlis korang leh jer pakai.. 
Nak pakai pegi keje pun boleh tauuuu... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Paling best... korang boleh bagi ukuran sendiri tau.. 
Boleh pilih nak warna ape.. material aper.. 
Ahkak akan carikan warna yang meletopsss.. 
Dan paling best sekali.. boleh bayar 2x.. ๐Ÿ˜ต
Tapi tapi.. baju dah siap haruslah payment kasik perabih no... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

⬇⬇⬇⬇⬇
** saiz, warna baju dan warna lace boleh pilih.. 
** saiz XL - XXXL = + rm15..
** wuduk + bf mom = + rm15..
** boleh beri ukuran sendiri
** kain dull satin / cotton
** siap dlm 10-14 hari
** need full payment or deposit rm 100/psg
** baju da siap baru bayar habis!!!

Okeh.. taknak bebel pepanjang lagik.. 
Meh ahkak share pic2 order customer..
Meh ghapat2 kiter deal sampai jadik okehhhh... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ






๐Ÿ”นBabyDoll Kurung๐Ÿ”น

>> BabyDoll Kurung Custom Made <<

Open ORDER SEMINGGU SELEPAS HARI RAYA ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ

Eh.. Raya kan SEBULAN.. Sempat lagi nak melaram okeh.. ๐Ÿ˜
Lagi pulak BABYDOLL VIRAL ni, bukan tuk pakai hari rayer je tau..
Segala mak nenek majlis korang leh jer pakai.. 
Nak pakai pegi keje pun boleh tauuuu... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Paling best... korang boleh bagi ukuran sendiri tau.. 
Boleh pilih nak warna ape.. material aper.. 
Ahkak akan carikan warna yang meletopsss.. 
Dan paling best sekali.. boleh bayar 2x.. ๐Ÿ˜ต
Tapi tapi.. baju dah siap haruslah payment kasik perabih no... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

⬇⬇⬇⬇⬇
** saiz, warna baju dan warna lace boleh pilih.. 
** saiz XL - XXXL = + rm15..
** wuduk + bf mom = + rm15..
** boleh beri ukuran sendiri
** kain dull satin / cotton
** siap dlm 10-14 hari
** need full payment or deposit rm 100/psg
** baju da siap baru bayar habis!!!

Okeh.. taknak bebel pepanjang lagik.. 
Meh ahkak share pic2 order customer..
Meh ghapat2 kiter deal sampai jadik okehhhh... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<
»> www.wasap.my/60127050285 «<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ





Monday, 3 July 2017

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sale HARI RAYA!!

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Sale HARI RAYA!!!

SEMETER RM15.00 SAHAJA
KAIN BIDANG 60
MINIMA 2METER

Haaa... meh lekaih wassap ahkak ok.. ๐Ÿ˜

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<
>>> www.wasap.my/60127050285 <<<

๐ŸŒผ THANK YOU ๐Ÿ’“ HAPPY SHOPPING ๐ŸŒผ